top of page
Search
  • Eva Zwaving

Nieuw album Café Wehmut in de maak!

In een tijd dat er maar heel weinig optredens zijn, stort Café Wehmut zich op het maken van een nieuw album. Begin volgend jaar brengen wij zeven nieuwe liedjes uit op het album Berlijn. En in november presenteerden we al ons mini-album Zo Klein - Coronadagen, dat te beluisteren is op onder andere Spotify.


Aanvankelijk wilden we de opnames financieren uit de inkomsten van de paar optredens die nog gepland stonden, maar deze werden één voor één afgelast in verband met de steeds weer veranderende coronamaatregelen. Daarom bieden we nu alle (toekomstige) Café Wehmut liefhebbers de kans om het album alvast te bestellen, of een optreden of andere tegenprestatie bij ons af te nemen, en daarmee de opnames van onze albums mede mogelijk te maken. Hoewel het geweldig gaat met onze crowdfundingactie is nog steeds elke gift welkom om het album precies te maken wat we voor ogen (en oren!) hebben. Doneren kan via voordekunst.nl, daar kun je ook teruglezen welke mooie tegenprestaties we te bieden hebben. We beloven dat elk bedrag ten goede komt aan het opnemen en uitbrengen van onze muziek!


72 views0 comments

Recent Posts

See All

Shortlist van Met het oog op morgen

Op zaterdag 3 februari werd de shortlist bekend gemaakt van 11 stemmen die in de running zijn om de nieuwe stem te worden van radioprogramma 'Met het oog op morgen'. Ik was blij en verbaasd mezelf in

Comentários


bottom of page